Tuesday, April 13, 2010

what a month...

ermmmm...
ader la sebln x berblogging... sume sbb mase2 aku diisi ngn keriangan oleh manusia sekeliling aku. seperti yang aku jji, aku xkn cte aper rutin aku tp aku akn kongsi cerita ttg manusia2 yg bernama teman. dlm mase sebln nie aku dh knal rmi org, aper yg pnting aku tetap yg plg tua dr mereka... mcm2 perangai, ader yg best n ader gak yg x best... berkongsi kegembiraan teman2 yg sudah berpunya @ sudah ada komitmen maknenye they got sum1 in their life. trying not to be drift away dgn kehidupan solo n serahkan everything kpd ALLAH. x sangka this semester was that short smp x terasa berlalunya masa. mcm semester lepas, mcm2 bnda dh aku lalui... now i'm waiting for my exam, 3rd of may... berdebar2 jantungku...

aku sgt2 menghargai insan2 yg ader disekeliling aku selama ini, diorg dh buktikan yg aku x bersendrian... huk huk huk.

nak tau apa aku bwat selama nie...

1. merepek kat mcd
2. bbq
3. overnite
4. picnic
5. prank bday cepa
6. tgk football (manchster united rules)
7. clubbing
8. makan free

i'm totally insane by doing sume nie...

tp aper yg pnting aku sgt happy walaupun dlm keseronokan tue, ader gak mase aku nangis...
biaser la touching... sekasar mane pun aku, aku tetap PEREMPUAN.

till next post...
da.
you know you love me,
xoxo
gossip girl...

hahaha... ;p

p/s thanks utk sume yg ad mase happy and sdey... syg korg.

1 comment:

  1. suka pakai dress??jom singgah www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete